Frizerske usluge

Klasično i moderno šišanje

Klasične i moderne tehnike šišanja u našem salonu, za svaki stil i priliku. Poverite nam svoju kosu i bićete prezadovoljni rezultatom!

Različite tehnike kolorizacije kose

Nijansiranje, odnosno kolorisanje ili senčenje kose je pravi hit u svetu, a tako i kod nas. Nijansiranjem kose postignite željeni efekat i osvežite svoju frizuru različitim pramenovima – svetlijim, tamnijim, od korena ili od krajeva.

Olaplex tretmani kose

Posvetlite se. Krenite korak dalje bez narušavanja integriteta kose. Koloristi su konačno oslobođeni straha od oštećene kose. Hair Perfector No.3 Take Home ima neverovatne dodatne pogodnosti o čemu svedoče stotine zadovoljnih klijenata.

Brazilski tretmani kose

Osvežite kosu brazilskim tretmanom. Ovo je najbrži i najnefikasnijji način oporavka kose, tretman koji kao krajnji cilj daje regenerisanu, blistavu i zdravu kosu.

Kozmetičke usluge

Profesionalno šminkanje

Profesionalno šminkanje – Šminka može imati magičan efekat kada se za to pobrinu pravi majstori makeup-a! Profesionalno šminkanje za sve prilike u kojima želite da zasijate u punom sjaju.

Tretmani lica

Tretmani kože lica koji se kod nas sprovode su visoko profesionalni i u potpunosti su prilagođeni svakom tipu kože.

Manikir

Koža vaših ruku treba da bude nežna i meka. Poklonite sebi najbolju negu i dođite na manikir tretman u naš salon!

Depilacija

Lepota nekada boli, ali depilacija u našem salonu je pravo zadovoljstvo. Koristimo najkvalitetnije voskove, a stručni kozmetičari će se pobrinuti za glatku i negovanu kožu Vašeg tela.

Nadogradnja noktiju

U našem salonu Vam pružamo vrhunsku uslugu nadogradnje noktiju koristeći najsavremenije preparate najpoznatijih svetskih proizvođača. Priuštite svojim noktima najbolju negu.

Tretmani tela

Učinite nešto lepo i dobro za sebe i svoje telo, mi smo tu da Vam se u potpunosti posvetimo i učinimo da se osećate relaksirano i osveženo.

Pedikir

Stopala treba da budu negovana bez obzira na godišnje doba. Počastite svoja stopala pedikir tretmanom u našem salonu!

Izlivanje noktiju

Tretmanom izlivanja u našem salonu postignite privlačan i besprekoran izgled noktiju u željonoj dužini, a uz to očuvajte zdrave i negovane nokte.

Započnite dan novom frizurom...