U našem salonu ćemo Vam pružiti najkvalitetniju uslugu u cilju zdrave i negovane kose. Kod nas možete naći širok spektar proizvoda vodećih svetskih brendova za negu, styling, bojenje, dizajniranje i oblikovanje kose – šampone, regeneratore, pakovanja, boje, sredstva za zaštitu kose od sunca, losione, ampule…

 • L’oreal Paris

  Francuski brend koja je na zasluženom prvom mestu među svetskim brendovima za lepotu. Visoki standardi kvaliteta i inovativni koncept su luksuz dostupan svima koji traže izvrsnost po pitanju proizvoda za negu i lepotu.

 • Schwarzkopf

  Kvalitet, poverenje i kompetentnost proizvoda su zaslužni za uspeha ovog ekskluzivnog brenda u frizerskim salonima širom sveta. Širok portfolio proizvoda uključuje preparate za bojenje kose, preparate za oblikovanje kose, preparate za negu kose, kozmetiku…

 • Matrix

  Matrix je američki salonski brend koji je prisutan u preko 57 zemalja širom sveta. Neprestalno se razvija i trudi da bude jedan korak ispred trendova. Matrix nudi široki spektar proizvoda i rešenja za sve tipove kose.

 • Olaplex

  Dr. Eric Presley i dr. Craig Hawker, naš dvojac iz snova izumeo je jedinstven hemijski sastojak, koji ne sadrži silikon ni ulje, i tako veže popucane veze u kosi za vreme i posle hemijskog tretmana, čineči ih snažnijima nego što su bile pre.

Mi smo uvek raspoloženi da vaše snove učinimo javom