Botox kose je nova i revolucionarna tehnologija u borbi protiv znakova zrele kose! Tretman sadrži molekule koji prianjaju na ona mesta gde je prirodni keratin oštećen, a u kombinaciji sa vitaminima i silikonima čine da vlas postaje jača, podmlađena i lepša. Vaša kosa dobija na volumenu, jer nakon tretmana dlaka postaje deblja. Svaka od nas zna kako botoks fenomenalno ispravlja bore nalicu, a malo koja je taj tretman oprobala i na svojoj kosi.Vreme je da se uverite da i najoštećenija kosa može ponovo biti zdrava, bujna i u svom punom sjaju.

Botoks za kosu možemo opisati kao nešto što ispravlja i popunjava neravnine i rupice na kosi.

Reč je o tretmanu u cijem sastavu su molekule koji prianjaju na ona mesta gde je prirodni keratin oštećen što čini da vlas postaje jača i lepša. Pored toga, tu su i izvesni vitamini i silikoni koji će kosi poboljšati volumen, ali je i dodatno nahraniti. Tretman je namenjen pre svega za dubinski oštećenu i hemijski tretiranu kosu, a povoljno deluje na svaki tip kose. Efekti su obnovljena i učvršćena kosa, sjajna i prirodnog izgleda, vlakna su otpornija, čvršća na dodir, a kosu je lako oblikovati.

JTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZmFjZWJvb2tfbGFyZ2UlMjclMjBkaXNwbGF5VGV4dCUzRCUyNyUyNyUzRSUzQyUyRnNwYW4lM0UlMEElM0NzcGFuJTIwY2xhc3MlM0QlMjdzdF90d2l0dGVyX2xhcmdlJTI3JTIwZGlzcGxheVRleHQlM0QlMjclMjclM0UlM0MlMkZzcGFuJTNFJTBBJTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZ29vZ2xlcGx1c19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRSUwQSUzQ3NwYW4lMjBjbGFzcyUzRCUyN3N0X3NoYXJldGhpc19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRQ==